Agencija za komunikacijski management


 SLIDER

supervisor_account

O NAMA

Agencija Publico d.o.o, osnovana je 1997. godine kao agencija čije su uže područje rada poslovi odnosa s javnošću, organizacija događanja te istraživanje tržišta. Prateći trendove u struci, s vremenom agencija proširuje spektar djelovanja te se postepeno pretvara u agenciju za cjelokupne tržišne komunikacije.

U spektru usluga koje nudimo, izdvajamo usluge strateškog savjetovanja i odnosa s javnošću, marketinškog savjetovanja te implementacije cjelokupnih marketinških kampanja, istraživanja tržišta, kriznog komuniciranja, organizacije događanja (eventmanagement), edukacija prodajnog osoblja, grafičkog oblikovanja, kreacije video sadržaja, digitalnog marketinga i community managementa.

Naš tim sastoji se od profesionalaca iz različitih područja komunikacijske struke (odnosa s javnošću, marketinga, designa, istraživanja tržišta, eventmanagementa) čiji zadatak je usmjeravanje fokusa na rezultate i zadovoljstvo klijenta. Od trenutka osnivanja agencije svoj posao radimo s veseljem te za nas ne postoje mali i veliki klijenti. Iza nas su više stotina realiziranih marketinških kampanja te projekata iz odnosa s javnošću, stotine korporativnih evenata, na desetke projekata istraživanja tržišta, a stremimo samo jednom cilju – uspjeh klijenta. .

track_changes

MISIJA

Rezultat naših klijenata naš je najveći uspjeh. Ustrajno gradimo naš vlastiti image štiteći interese naših klijenata, poslovnih partnera i široke javnosti.

speaker_notes

VIZIJA

Želimo ne samo izmijeniti percepciju već pružiti inspiraciju našim klijentima da prihvate drugačiji način razmišljanja.